Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

"Jsem bonzák, Bonzák Korupce! A jestli si někdo myslí, že kecám, stejně jako dalších cca 50 nejen vrcholných politiků a ministrů, dokažte to! Budu psát nejen o protikorupčních aktivitách v rámci své občanské iniciativy. Pak také o dalších více či méně užitečných událostech aktuálního dění."

http://www.youtube.com/watch?v=2QWAAM4KVs0

0 0
možnosti
RM

Některé příspěvky, které Jan Hanák maže, jsou k vidění také mimo totalitní svět Jana Hanáka.

Adresa je tato:

http://blog2.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A140713_417429_blogidnes

0 0
možnosti
RM

Jan Hanák mne udal na FB a také na iDnes.

Udává, bonzuje, cenzuruje. Nelíbí se mu moje názory. Jak to bude fungovat v běžném životě, přijmeme-li pravidla Bonzáka? Bonzování, udávání, perzekuce, nesvoboda, hloupost, zmařené osudy josu vždy spojeny s totalitními režimy.

Demokraté jsou si přes konflikty ujasnit pravidla rovně bez nože v zádech.

Já ho v zádech mám. Vrazil mi ho tam Jan Hanák - Bonzák. Má slova můžete číst pouze několik vteřin. Cenzura, pálení názorů a neschopnost postavit se vám rovně. Chcete-li tento způsob života, akceptujte blogera Jana Hanáka.

1 1
možnosti
RM

Panu Krákorovi:

Tento příspěvek je modifikován tak, abyste měl čas si ho přečíst. Fašisté pálili knihy, Hanák pálí příspěvky. Hanák by Žida oznámil, byl na to přece zákon s povinnou oznamovací povinností.

Již jste věnoval bojkotovanému blogerovi 8 nebo více příspěvků. Věnujte prosím čas předchozím blogům pana Hanáka  a udělejte si obrázek o demokratickém vnímání blogera.

A jako Svobodní byste už mohli začít konečně něco dělat, jestli to s politikou myslíte vážně.

0 0
možnosti
RM

Omlouvám se všem, kteří tvrdili, že individuum je psychicky vyšinuté.

http://janhanak.blog.idnes.cz/c/418554/Mrzaceni-statu-neni-protikorupcni-reseni-ale-nebezpecna-demagogie.html

je cílené napadání jedné politické strany pod hlavičkou blogu.

Vyzkoušel jsem vložit jednoduchý text:

Zákon o nabývání a pozbývaní státního občanství ČR

 § 12 Státoobčanský slib (1) Fyzická osoba starší 15 let, které bylo uděleno státní občanství České republiky, nabývá státní občanství České republiky podle § 7 dnem složení tohoto slibu: "Slibuji na svou čest věrnost České republice. Slibuji, že budu zachovávat všechny zákony a jiné obecně závazné právní předpisy. Slibuji, že budu plnit všechny povinnosti státního občana České republiky". atd. Je snad slib Bonzákovi nadřazen zákonům ČR? Autor Jan Hanák vykazuje značnou neznalost právního řádu ČR a věnuje své blogy vykonstruovaným křivým politickým obviněním. Domnívám se, že by se měl obrátit na soud a svá tvrzení obhájit v právním řádu ČR. Je-li strana Svobodní nebezpečná pro demokracii ČR tak, jak toJan Hanák veřejně prezentuje, měl by neprodleně jejich podezřelou činnost oznámit bezpečnostním orgánům ČR. V případě, že si je vědom trestné činnosti skupiny osob, je jeho občanskou povinností tuto činnost oznámit. V opačném případě se vystavuje postihuje ze zamlčování trestné činnosti. Dále by měl vzít Jan Hanák na vědomí, že smazáním tohoto příspěvku napomáhá cenzuře a maření oznámení trestné činnosti.

2 1
možnosti
Foto

I84v13o 12C21i79l33i21c14h

22. 7. 2014 14:18

Vidím, že máte doma opravdu přemíru hrachu a perel ;-D

2 0
možnosti
RM

Dobrý den všem zdejším, nekažme si ho tím, čím nemá cenu si ho kazit. Tímto ruším měření zbytečných indexů až do doby, kdyby náhodou nastala nutnost se podobnou hloupostí zabývat.

2 0
možnosti
Foto

I71v13o 17C45i29l51i82c73h

22. 7. 2014 9:27

Správně, kašlete na něj, on za to nestojí.

3 0
možnosti
RM

Máme tady novinku v holomóckém tróllingu. Článek se jmenuje:

"Přeceňujeme problém korupce a známe účinné zbraně proti korupci?" Blog byl vydán na známém místě.

Sledujeme statistické parametry.

Data k 21.7.2014 14:21: 259 přečteno (R), 6 diskuzních příspěvků (D), karma 4,39 (K). Index bojkotu: 1,89

Metodika: (R/D)*K*0,01 (ukazatel motivuje blogera k obtelefonování známých a názorově příbuzných ke vstupu do diskuze a ovlivnění diskuze v jeho prospěch - mobilní operátor nám není znám - externí marketingová účinnost je absolutně neutrální)

Sledujeme a vyhodnocujeme aktuální situaci. Důležitost akce: MH (středně vysoká) - vrátíme se za pět hodin. Cíl akce: zvednout Františkovi návštěvnost tohoto diskuzního prostoru na 3000. Zdůvodnění: zaslouží si to. Zdravím Tě , Františku. Radim PS: Dle výše uvedené metodiky si může index bojkotu spočíst každý sám.

5 0
možnosti
RM

Ještě upřesním. Holomóc a Haná jsou krycí názvy pro znalé a nemají nic společného s fyzickými a geopolitickými souvislostmi. Mám švagra z Holomóca a je to báječný člověk.

1 0
možnosti
MP

Vybavuje se mi z dětství kousek jedné pohádky: Děda uměl celý život pouze psát. Tak psal a psal a psal. Pak ho naučili číst. Děda si po sobě přečetl co napsal a zbláznil se. (můžete to brát i jako mojí sebereflexi,  jen občas lituju, že mě naučili číst tak brzo)

3 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3246x
Obyčejný chlap, "kamioňák", jsem týden pryč a týden doma. Mám zahrádku, políčko, lesíček, ženu, psa a kocoura.
Děkan Fakulty všeobecné kroupologie.