Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Ti lide mi pripadaji celkove nemocni. Zrusit dotaze, vyhnat je pracovat a predevsim neprznit narodni vlajku.

8 0
možnosti
VB

podobné zblitky jako reklama na eu z naších daní.odporní lidé....Rv;-O

8 0
možnosti
SB

Tedy na tohle je zapotřebí mít hroší kůži, aby se po tomhle extempore nestyděli druhý den jít mezi lidi a dívat se do očí třeba udřené pokladní, která v supermakretu potravin maká za jedenáct tisíc měsíčně, včetně odpoledních směn a směn o sobotách a nedělích, a kterou okrádají tím, že takhle bezpáteřně tyjí i z jejích daní. Nikoli podnikatelé, ale takovéto neziskovky naplňují slova komoušů, že v kapitalismu existuje vykořisťování člověka člověkem. Udřeného dělníka nevykořisťuje majitel dílny, který často maká stejně, nebo i více než on, nýbrž takovíhle paraziti, kteří ho vykořisťují zneužíváním peněz, které ten dělník zaplatil na daních.

10 0
možnosti
Foto

J12i75ř84í 79R96o44h21a19n

17. 7. 2013 20:44

Já bych jim mezi ty jejich děsné návrhy přidal vlajku městečka South park (viz. tento skvělý seriál):

http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20100214030844/southpark/images/0/0f/Picture_kjhj.png

9 0
možnosti
Foto

Ja ako Slovenka žijúca v Česku sa cítim hrubo diskriminovaná. A určite aj Vietnamci. Asi založím nejakú "neziskovku" a navrhnem vlastnú vlajku ;-D No ale ak si myslia, že týmto nejak ukľudnia situáciu, tak sa im podarí pravý opak... oni sú vlastne provokatéri. Niečo podobného skúšali muslimovia s vlajkou vo Švajčiarsku.

10 0
možnosti
SB

No ale ak si myslia, že týmto nejak ukľudnia situáciu, tak sa im podarí pravý opak.

.......................

Ti si nemyslí vůbec nic. Těm nejde naprosto o nic. Ti v tom hledají bezpracné živobytí bez povinnosti skládat účty za vykonanou práci.

11 0
možnosti
JM

Ten poslední byl představen jako romista. Já jsem čechista. Vydržel jsem to asi do 3:08..., nic proti Slovákům nemám,  ale vo co too voobec go??!! Tohle je potřeba potlačit hned v zárodku a spráskat je na hromadu!! Klub es-er-áčů.

8 0
možnosti
SB

A na tohle dostávají peníze, které my platíme ve svých daních.

A tohle není jenom bezpracný příjem, nýbrž i příjem bez odpovědnosti. Řidič ručí za to, že nezpůsobí dopravní nehodu, pokladní ručí za to, že tržba bude v pořádku a že mu nebude chybět ani koruna, elektrikář ručí za to, že barák nevyhoří od chybně instalovaného vedení, překladatel italštiny ručí za to, že slovo "acciaio" přeloží jako "ocel" a nikoli jako "zmrzlina". Všichni tito lidé, které jsem uvedl jako příklad, si musí každou korunu vydřít, musí se něco naučit, než se do té práce mohou pustit, za výsledky své práce ručí hmotnou odpovědností a někdy i svou osobní svobodou, protože při jó velké chybě mohou jít i za mříže. Tihle nedělají nic než planě žvaní, nemusí se to učit, za nic neručí, protože na téhle práci- nepráci se nic pokazit nedá a žijí za peníze z daní toho řidiče, pokladního, elektrikáře a překladatele.

12 0
možnosti

Dle mého názoru jasné hanobení státního symbolu.8-o

Masaříková: Každý, kdo úmyslně zneužije, poškodí nebo zneváží státní symbol se dopouští přestupku a může být potrestán pokutou do výše 3 tisíc korun. Kdo z nedbalosti poruší některé z ustanovení zákona o používání státních symbolů, neoprávněně použije státní symbol, dopouští se přestupku a může být potrestán pokutou až do 30 tisíc korun. 

Pod zneužitím si například můžeme představit firmu, která použije některý ze státních symbolů, třeba na svých listinách a vyvolá to pocit, že jde o státní instituci nebo organizaci, která jedná jménem státu.

8 0
možnosti

Kdo tuhle opičárnu financuje? Romea? Kumar?

2 0
možnosti
ZM

Hanobení vlajky nově není považováno za samostatný trestný čin jako u našich slovenských sousedů, ale za pouhý přestupek.

Právní výklad ovšem naznačuje, že jakékoli hanobení státního znaku na veřejnosti většinou souvisí s výtržnictvím, za které hrozí až 2 roky vězení.

Pokud se tohoto zneuctění například dopustí organizovaná skupina 4 lidí, která vykazuje znaky společenské nebezpečnosti, může jít do vězení až na 3 roky.

Za hanobení ovšem není považováno, když si například sportovní fanoušci namalují vlajky svého národa na tvář.

7 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3246x
Obyčejný chlap, "kamioňák", jsem týden pryč a týden doma. Mám zahrádku, políčko, lesíček, ženu, psa a kocoura.
Děkan Fakulty všeobecné kroupologie.