Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

...uh....uh..uh....to bich se z toho do halavi bodnul.....:-/

6 0
možnosti
MR

koukam ze nekdo mermomoci chce vyprovokovat opravdove nasili, a budou pak na tom profitovat. Jedina utecha je ze zlo je samonicitelne, a ze se prepocitaji.

7 0
možnosti
Foto

tak marketingový poradce, který jako cestu imtegrace a porozumění mezi nejproblémovější minoritou, slovutnou zločinností a sociálním... ehm...napojením na sociální cecík a zbytkem populace...volí znevážení státních symbolů...a to v době, kdy i neextremistická část majority vykročila do ulic ignorujic, zda s nimi onen extremistický proud vykročil (což by ještě nedávno možná nenastalo)...v zoufalství nad nevymahatelností zákona pro slušné obyvatele, kteří místo konfrontace chtějí jen pokoj a ochranu policie...by zasloužil medaili za nejlepší kanadský žert...zprznění státních symbolů v nejnapjatější moment, to chce veleducha.;-D Fakt to myslí vážně??

13 0
možnosti
RK

Dneska jsem si došel do NTK na záchod (jsou tam čisté a zadarmo) a hned vedle jsem ty vlajky viděl. Rozhodně mi nevadí romská vlajka, ale nechápu, proč někdo má potřebu prznit českou. Rv

11 0
možnosti
JO

Taky mi nevadí romská vlajka, ať si jí klidně cikáni tvoří. I jejich vlastní stát jim ze srdce přejiV Vadí mi pouze to, že je to za naše peníze a čmárání na českou vlajku je hnus.

11 0
možnosti
LZ

;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

A na Slovensku už mají slovenskocikánskou vlajku, nebo je s tím vyhnali sem?;-D;-D;-D

6 0
možnosti
Foto

... na Slovensku by je hnali svinským krokem, u nás jim to někdo dokonce zaplatí z jakéhosi grantu, Zelňáskům. Ti už opravdu nevědí, jak se zviditelnit, kde se přiživit. Mně by zajímalo, jestli to kolo, odkazuje na kočovný národ, nebo je to jen víko od kanálu? A to prosím říkám, jako multikulti pomatenec, nesnášející jakoukoliv formu rasismu. ;-) Autorovi karma.

10 0
možnosti
MK

O důvod víc pořídit si další zbraň, tentokrát s větším zásobníkem ;-)

6 0
možnosti
Foto

Stačí jedna, ale s větší ráží. Taková včelička 45 ACP udělá dobrou službu...;-D

3 0
možnosti
JS

J40a15n 23S72t91i58f90t25e32r

17. 7. 2013 21:29

Má se jednat o českou vlajku a přitom navrhovatel mluví akúsi cudzoj rečů. Je to Mongol, či co? To snad ani není možné. Ale je to jen taková malá ukázka jak budou jednat až jich bude většina.

6 0
možnosti
PK

Dříve se území, vlast bránila za cenu života. Pokud tu zůstalo po tažení pár vojáků, tak se snadno asimilovali. Dnešní přístup a vývoj je extrém, který se vymstí. Sice se už na to nebudu dívat ale stejně to člověku přijde líto.

8 0
možnosti
SB

Přátelé, kolaborovat s takovýmhle lhaním do vlastní kapsy, to je horší než kolaborovat s bývalým režimem. Nebyl jsem ani v KSČ, ano jsem nespolupracoval s StB, takže když to napíši, nikdo mi nemůže říci, že tím omlouvám sám sebe: Ale do KSČ mohl člověk vstoupit napůl nedobrovolně. Polovina lidí tam nalezla z kariérismu nebo z přesvědčení (ale i za přesvědčení nese svéprávný člověk odpovědnost), ale druhé se tam třeba dostala tak, že to byl poctivý člověk s dobrou pověstí a členství v KSČ mu bylo nabídnuto. To byl ovšem průšvih. Na nepožádání o vstup stačilo mít charakter, avšak člověk nepotřeboval odvahu. Prostě o to nepožádal, to téma neotevřel a bylo to. Ale na odmítnutí nabízeného vstupu, o který příslušný člověk třeba vůbec nestál, byla zapotřebí sakra odvaha. Odmítnout znamenalo mít šrám v kádrových dokumentech, což dejme tomu člověk mohl snášet, pokud šlo o něho, ale musela být hrozná představa, že tím třeba znemožní svému potomkovi studium nějakého oboru, kde zájem převyšoval počet studijních míst. Ne každý tu odvahu v sobě našel.  Takže neplatilo to vždy, ale přeci jenom když o někom slyšíme, že byl v KSČ, tak to mohl být pouze člověk bez potřebné odvahy, ale nikoli hnusný kariérista, protože ten vstup mohl být doopravdy pod částečným nátlakem. Ale tohle je pod žádným nátlakem není. Tohle je vědomé parazitování na demagogickém trendu doby a nikdo do toho nikoho nenutí. Kdo se k téhle frašce propůjčí, tak se k ní propůjčil dobrovolně.

14 0
možnosti
Foto

Nevydržel jsem do konce. Tohle je síla.

10 0
možnosti
Foto

Týjo. Myslel jsem, že je to nějaká kachna a on je to projekt s vizí. Provozují ho zjevně extatičtí vizionáři (zbytek si najděte v Eastlakeově knížce Hájili jsme hrad). Za čí prachy, je nabíledni.

9 0
možnosti
MP

tahle kachna je zjevně na steroidech

3 0
možnosti
FV

To jako už přebíraj vládu? 8-o A já hlupák v sobotu vyplejtval cca 100 nábojů na střelnici zcela zbytečně do papírových terčů ;-€ Zítra musím hned ráno na nákupy ...

6 0
možnosti
SB

Raději přispěji Tobě na tento účel než svými daněmi těmto lidem na jejich příživnictví.

5 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3246x
Obyčejný chlap, "kamioňák", jsem týden pryč a týden doma. Mám zahrádku, políčko, lesíček, ženu, psa a kocoura.
Děkan Fakulty všeobecné kroupologie.