- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Paní Valíková mohu se Vás na něco zeptat?
Dokážete se Vy vůbec spontánně radovat? Z blbostí. Odvázat se. Udělat prostě něco jen tak, bez důvodu, bez příčiny, prostě jen tak. Třeba... vylízt na strom! Ano, na strom. A neptejte se mě PROČ. Prostě jen tak, vylízt na strom...
F.F.
Jistě. Tento blog je o spontánní radosti?
Vysvětlete prosím někdo té paní Valíkové, že tady není v práci, aby kibicovala, moralizovala, nařizovala, dělala chytrou a poučovala diskutující jako svoje žáčky. Profesionální deformace je sice sv...problém, ale svoje osobní problémy nechť si řeší sama a jinde. Tady na ně není nikdo zvědavý. Ještě se zase psychicky zhroutí a bude to zase na nás! Odchod!
Řeším problém jazykový. A etický. A vůbec, ani trošinku Vás neurážím, pane Černý.
"Bloger nesmí propagovat ani vyjadřovat rasovou, národnostní, náboženskou ani jinou nesnášenlivost vůči jednotlivcům či skupinám osob, obzvlášť pak vůči menšinám. Nesmí propagovat násilí a agresivitu jako prostředek řešení konfliktů.
Nepřípustné je rovněž systematické obtěžování, urážení nebo zesměšňování jiných blogerů."
Kodex blogera. Třeba mi konečně někdo vysvětlí, co je kroupologie.
Nikdy nedělám zbytečné věci.
Dobrá rotyka
Ještě by to ale chtělo hřebíček do omáčky. Tak rychle do železářství.
Děkuji za skvělý tip, pane Františku!
Přišel jsem sem ze "seznamu diskuzí", tudíž nebýt paní Valíkové, zůstal bych o tento inspirativní blog ochuzen. Můj dík tedy patří i Vám, paní Veroniko.
Hezký večer. F.F.
Výborně, pane Fuchsi. Já to dělám také tak. Přes seznam diskusí. Většinou se totiž ty blogové články ani číst nedají.
Do své kuchyně ... o svůj recept. Po perexu končím, červená mi tu nefunguje. Ale určitě bych se vyřádila. Pěkný večer, pane Smutný.
to tak suchaři mívají, že nepoznají parodii, ani kdyby je praštila
Díky za inspiraci, nevěděla jsem, co uvařit o víkendu - přijede na návštěvu tchýně. Jen možná místo houbičky zaměním za hadřičky... dám vědět, jak to dopadlo.
Tak pokud to nebude Kroupova tchýně, nemáte se čeho bát.
Znáte tu historku, milá Marcel, výstavkyně vnadných parcel?
Ano, klasický recept, který by neměl chybět v kroupím kulinárním Institutu. Karmuji za formu i obsah a hlavně za skromné poděkování Mistrovi, který jest inspirací pro x generací.
Případně XXX generací.
Móóc pěkná ptákovina. To se logicky musí projevit na karmě do dalšího života. Dát tolik bažantů a piv dohromady dá fušku