Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Plně s vámi souhlasím.

V Hodnocení agenta Hermánka jste ještě dost decentní, ale chápu, že kodex blogera nedovoluje použití některých výrazů, ačkoliv by byly adekvátní.

S jeho návštěvou nepočítejte, on je hrdina jen na blogu a z dálky. Už jsem mu nabídl osobní kontakt a výhodu přímého vyjádření jeho názorů na mou osobu. Po siláckých řečech to odmítl, ale pak byl (na dálku) znovu zase silák.

Pan Hermánek je osoba se silně pokřivených charakterem a negativně vzácným žebříčkem hodnot. Realitu vnímá vždy svým hrdinským prizmatem, kdy je nejlepší, nejchytřejší, nejobdivovanější,,, atd., atd...

Útočí takto na blogera roku a snad se iDnes vzpamatuje a odstaví ho.

Karma pro vás - za text i odvahu.

9 0
možnosti
JS

Hermanka jiz nectu, zda se ze soucasna vedra se podepsala na jeho mozku.

4 0
možnosti
Foto

U něj se jedná o setrvalý a nebo aspoň dlouhodobý stav.

5 0
možnosti
MK

Vnučka? Kolik Vám je? Nevypadáte na víc než na 40.

1 0
možnosti
JZ

Já vždycky myslel, že jsme strašně rasistická společnost. Ale pod zmíněným blogem je jedna negativní reakce za druhou, tak teď v tom mám zmatek ? Kdyby některý z místních aktivistů ráčil pozoruhodný stav vysvětlit, prosím.

1 0
možnosti
TS

Možná máme předsudky, ale neztrácíme naději a nejsme dobytci. Dává to smysl? :-)

4 0
možnosti
JO

Pan Hermánek přestřelil, ale soudit ho nebudu, Při atmosféře, jaká vládne mezi lidmi kvůli kriminalitě menšiny se to může stát. Nejvíc mi asi vadilo to vyjádření o tom jaké děti zachraňovat a jaké už ne. To je určitě na delší debatu, ale jít o mé dítě, přála bych si asi, aby bylo uděláno vše pro jeho záchranu.

3 0
možnosti

tak to je vyložená blbost, nedonešené pochopitelně vůbec neznamená, že by to nemohlo dítě dohnat a třeba už za pár měsíců "normální" dítě ve všem převyšovat

2 1
možnosti
JO

Konkrétní rodinu nemůže hodnotit nikdo, kdo nemá relevantní informace. Na mě rodina nepůsobila nijak, ani sympaticky ani nesympaticky. Každopádně nemohu za to, že se jim narodila paterčata, to nemohli předpokládat.

Pán je bez práce, rodina si myslí, že byt a náklady na bydlení jako je voda, teplo atd. zaplatí z dávek a příspěvků na bydlení. A z čeho jako potom zaplatí jídlo a potřeby pro děti? Zase z dalších dávek? Určitě potřebují pomoc a v tomto případě jsou dávky na místě, ale snažit by se měl i otec - například tím, že si najde práci nebo raději práce dvě.

Moje kamarádka jeden čas měla práce dokonce 3;-DPřes den pracovala na pracáku, večer v baru a 3x týdně uklízela kancelář. Vydržela to takhle 2,5 roku. 

Když se stane a je víc dětí, je potřeba máknout a ne spoléhat jen na stát.

4 0
možnosti
JO

Františku a tahle kamarádka, která měla 3 práce bydlí na Máji:-)Pracuje na pracáku v CB. Jak jí asi bylo chodit ráno do práce a v noci z práce a vidět postávat ty hloučky, které tam stojí často až do noci. Přivdala nedávno 2 nevlastní děti, které mají ted v péči, chodí asi do školy na Máj:-)

2 0
možnosti
Foto

Souhlas, Františku. Jo, a už se tu potkáváme tak dlouho, že si dovolím navrhnout tykání...?

1 0
možnosti
AK

Dnes, v 10:10 h, jste napsal R^R^R^článek, který jsem bez váhání karmoval.

:-)Děláte mi radost, pane Smutný.

4 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3246x
Obyčejný chlap, "kamioňák", jsem týden pryč a týden doma. Mám zahrádku, políčko, lesíček, ženu, psa a kocoura.
Děkan Fakulty všeobecné kroupologie.