Diskuse

Extrémisté na Máji. České Budějovice.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdyby u toho nebyl text, tak bych si myslel, že je to z dob minulého režimu. Vlastně ne, tenkrát nebyli poliši tak těžce vyzbrojeni. Zažil jsem. Třeba to stání čelem ke zdi s rukama nehoře :-( Akorát by mne nenapadlo, že se to vrátí. Ale režimy používají stále stejné prostředky. Osvědčily se...

5 0
možnosti

J62a75r37a 41R28a80n43k

17. 7. 2013 22:07

....takze nam asi budou opet brat dukaty a zakazou diskuse? Dnes je temer nemozne se pod nektere blogy dostat....

2 0
možnosti

zkouška spojení...

1 0
možnosti

co je to za pitomost? Taky musíte vypl%ňovat nějaký čísla?! Nejde vložit nasštvanej smajlík.

1 0
možnosti

M59i18l54a79n 73R91a27d92e68k

15. 7. 2013 18:38

koukam ze lide protestuji ani ne proti romum, jako proti hovadske praci policie a proti autoritam v Cesku, a proto ti provokateri, to uz je vrchol.

10 0
možnosti

Karma. Co více k tomu dodat?

7 0
možnosti
Foto

Je dobré, že jste to takhle sesbíral, člověk má všechno pěkně po ruce. "Odpovědní činitelé" u nás si neuvědomují, že svými prolhanými interpretacemi, překrucování a nátlaku na "normální" lidi jedině zhoršují situaci a čím déle to bude trvat, tím hůř pro všechny zúčastněné. V dnešní době možnosti rychlých amatérských záběrů přímo z místa a bleskurychlého šíření informací tahle zvůle nemůže trvat dlouho.

8 0
možnosti

Vadí mi, že celá ta policejní akce nebyla primárně zaměřená na ochranu cikánů nebo na udržení pořádku, ale na to, aby celou demonstraci zdiskreditovali. Jakože jde o rasismus a ne o demonstraci proti kriminalitě a šikaně bílých cikány. To, jak se tam chovali policejní provokatéři v civilu nebudu raději ani komentovat.

10 0
možnosti

Kam se na ně hrabou zásahy VB, StB a jejích civilních provokatérů a červených baretů.

Mimochodem, víte, že dnes máme více policistů a tajných agentů na počet obyvatel než za tzv. totality a policejního státu? Jen počty armády jsme snížili (ta prý nebyla dost odhodlaná k zásahům proti vlastnímu obyvatelstvu ani za totáče).

7 0
možnosti

J57a89r19a 44R14a71n55k

17. 7. 2013 22:12

Oldrichu, pokud jste nemel za komancu nikoho ve vezeni, nebo v cizine, muzete mit i takovy nazor. Ono staci kolich je tech byvalych VB a STB zde na blozich.....20 prstu mi nestaci, pridam k tomu i cely chrup!

1 0
možnosti

Nemám teď čas všechno skouknout, ani přečíst, jen mne zaujala fotka potetovanýho policajta. 

Podle služebních předpisů potetovaní být mohou, ale kérka nesmí být vidět když je v uniformě, tudíž ji nesmí mít na hlavě, krku a hlavně na předloktí - letní typ uniformy totiž obsahuje košili s krátkým rukávem. 

A i sebetajnější kriminalista, tedy nikoli obyč pěšák, musí občas do uniformy  ....  jakpak to tedy řeší ten týpek na fotce, nebo třeba jeho vedení, nebo inspekce, to by mne opravdu moc zajímalo. 

(problémem totiž mohou být i vousy - nikoli neoholené strniště, ale např. i knírek, který nemá policajt na fotce v průkazu, je nepřípustný)

9 0
možnosti

dávám článku hodinu.... maximálně dvě hodiny.

7 0
možnosti