Diskuse

Setkání s občany 9. 7. 2013 - České Budějovice.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

obyvatele mají takove mestske zastupitele, které si sami zvolili...

1 1
možnosti

Já se už prokousala. A vůbec se těm lidem nedivím. A v tv i novinách pořád jak kolovrátek omílají keci o radikálech a rasistech. Každého takového bych tam tak na půl roku ubytovala. A jsem moc zvědavá, jak by mluvil potom.

8 0
možnosti

Díky, Františku!

Pomalu se tím prokousávám, no je to síla!!!

4 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti

Bohužel, nevím, Ale dokážu to zjistit. :-) Nějaká mluvčí magistrátu, domnívám se. S druhou větou naprostý souhlas. A to ještě až uslyšíte ty další hovada.... neskutečný!!!!

Robůtek Podhola, arogantní pako Jurák Thoma - primátor, ovšem ty cigánky tam také astojí za to: "Já bych teda měla dotaz, že chci poděkovat policistům, že nás bránili...." :-)))))

3 0
možnosti

Aktivistka Adéla tu má hodně příspěvků, takže se pokusím odpovědět jí v jednom. Šmahem.

Milá Adélo, já si dobře z jiných diskusí pamatuji, jak jste brojila proti demonstracím Budějičáků a vyzývala je spíše k diskusi. Teď ji tady máte. A zas vám to není po chuti. Nemůžete očekávat od obyčejných lidí z Máje nějaké rétorické schopnosti. Ovšem pokud budete chtít slyšet, uslyšíte. btw, ta paní od času cca 1:50 mluví lépe, než celá posraná městská rada. Vy nechcete slyšet, vy chcete jenom prudit a dělat chytrou, Adélo. Ale jste na to moc hloupá nebo sebestředná. Chybí vám empatie a zkušenosti. Možná se chcete dělat zajímavou a světáckou, "nerasistkou". Ale zatím mi, promiňte, vychází, že jste jenom tele. To v lepším případě. Ten horší je, že to děláte jen z vychcanosti a pro prachy.

10 0
možnosti

Btw, ty "rétorické schopnosti" tam předvádí ten ubožák Podhola, cvičená opička ze socanské stáje. My ho ale s mojí ženou známe osobně, díky tomu, že je panchartek přes školství. Myslím, že ani vy by jste si v reálu o něj neopřela kolo.

5 0
možnosti

Není mi jasné, proč se omlouváte, Jiří. Naopak je mi jasné, co máte na mysli a na co odkazujete. :-)

4 0
možnosti
Foto

Ne, ani jedno, jen mám dojem, že lidi prostě nemyslí a na to jsem alergická:))

0 4
možnosti
Foto

Reakce na pana Ševečka:))

0 3
možnosti
Foto

No ono se vždycky při žádosti o grant, či dotaci předkládá popis projektu a rozpočet a ten audit to pak prokontroluje vše najednou. Nevím, možná to částečně výmluvou je.

0 3
možnosti
Foto

Reakce na poslední příspěvek pana Tůmy:)))) Pomóóc, šotek:)))

0 2
možnosti

Ta paní, která si stěžuje na dětská hřiště - domluvili se, že by to vyřešil správce. Tak k tomu musím něco napsat. U nás ve městě, na jiném sídlišti než bydlím, ale jezdili jsme si tam s klukama hrát, bylo hřiště. Ohrazené, brány na fotbal, vedle interaktivní prostor. Léta to fungovalo. Pak si koupil jeden podnikatel jeden objekt nedaleko a obsadil ho cikány;-€Cikáni tam chodili fetovat  a jednoho dne zfetovaní zničili celé ohrazení okolo hřiště. Bylo to pevné dřevěné hrazení Řádili a kopali do toho tak dlouho, až ho zcela zdemolovali. Byli načapáni, nic se jim nestalo. Ale!!

Hřiště se oplotilo a uzamklo. Kluci už si tam nemůžou jezdil kopat:-/Je tam totiž správce - cikán a otevírá hřiště kdy chce. Kdykoli jedeme okolo, je hřiště bud zavřené, protože tam není správce anebo je plné cikánů. Kluci se jich bojí a odmítají tam pak jít.

Takže z krásného hřiště pro všechny děti se díky tomu, že ho cikáni zcela zničili, stalo hřiště pouze pro cikány a pouze v době, kdy má cikán, jako správce, čas.

A takhle to určitě dopadne i na Máji. 

Cikáni vymysleli novou taktiku. Něco zdemolují, bílí se vzdají a objekt jim zůstane.

12 0
možnosti

Františku, především jsem Vám chtěla poděkovat, že jste video vložilR^Dívám se, je to zajímavé. Inspirovalo mě to k jedné věci. U nás na sídlišti je to hodně podobné jako na Máji. Policie prý nevěděla, že je to na Máji takové, jaké to je. Počítám, že u nás policie taky nic netuší. Takže napíšu na naše oddělení mail s konkrétními věcmi, které se tu dějí. Poradím to i sousedům.

Jinak ta cikánka, která na videu hrozí odchodem sklidila pořádný potleskR^Kéž by to tak myslela vážně a vzala s sebou všechny své příbuzné.

14 0
možnosti