Další hrdina pomáhá, a chrání Máj. České Budějovice.

17. 07. 2013 7:17:17
Aneb další policejní "píárko". Nebo spíš pako. Chlapci se nám naučili používat sociální sítě. Soudruh fízl "Oliwa Honza" vyzývá ke slušné diskusi na FB skupiny "NEsouhlasíme se zásahem v Českých Budějovicích". Ta má mimochodem už přes 5000 příznivců.

Zatímco jeho kolegové, černé svině s obušky, puškami, slzákem, na koních, pokérovaní provokatéři a celá ta fízlácká verbež mlátí obyčejné lidi z Máje, zatímco cikáni vesele prozpěvují, malují na chodníky srdéčka, pořádají happening (než zase začnou okrádat a řvát a nadávat Budějičákům do bílých mrdek, dilin, Oliwa Honza nám přátelsky píše:

"Netahejte prosím Policii Čr do stavů, které jsou nepřesné a zavádějící, a pojďme tedy věc rozebrat logickým postupem. Jsem ochoten debatovat z rozumnými lidmi a logickými argementy. Sprosté, hrubé reakce nestojí ani za pomyšlení."

Pomiňme jeho otřesnou češtinu. Ty jeho logické postupy či "argementy" uvidíte záhy. Ale to "Sprosté, hrubé reakce nestojí ani za pomyšlení.", stojí za zamyšlení. :-) Zejména, když se na svém FB projevuje třeba takto:

"Já bych se hanbou propadl až přímo do prdele; mezi tím co rádoby zdravé jádro ODS, které smrdí hnilobou měsíčního mrtvolného pachu, se snaží szkrze stejně prohmilá média, odprezentovat prezenční listinu nové, po po prdel zapadané v bahně korupční ODS a během dalších 10měsíců spustit nový korupční tunel dlouhý deset staletí pod názvem Církevní EUvropské restituce."

Skoro básník, že? Kam se hrabou František Gellner, Sergej Jesenin, Francois Villon. Kam se hrabou všichni. Evidentně mu to bzučí v hlavě na velmi vysokých frekvencích. Ovšem hlavu a patu, nebo jím zmiňované logické postupy v tom asi nenajdeme. A nebo tohle:

"Musel bych to vzít sám.... Od roku 1989 a zbytků čeládky z Havlovi OF tam není nikdo, kdo by měl mojí podporu jak morální, tak hlavně volební..."

Že by český Kim Čong-un? Také si hraje na filosofa a sociologa, ovšem poněkud si plete pojmy. Myslím, že nenávidí všechny a všechno, sociopat. A žvaní jako mozku zbavený:

"Facebook jako takovej je IDEÁLNÍ NIČITEL především partnerských, a dále pak následně lidských, přátelských a všech ostatních sociálně patologických hodnot, aktiv, stavů a celků. "

Bohužel (nebo naštěstí) nechápe, že na tom FB se demaskuje právě on sám. Tohle už je žvást na entou. Psal to opilý, nebo to má normálně? Myslím ten vítr v hlavě:

"Dále se chová jako nepřátelský agent, který neustále a nenápadně pod rouškou usnadňujících a novelizačních přestaveb, naprosto likviduje a požírá do své VIP archivní zpovědnice soukromé informace, které by nikdo nikdy nikomu neřekl."

Nepřátelský agent vám pod rouškou novelizačních přestaveb požírá váš VIP mozek, soudruhu Oliwo. Dáte mi kontakt na svého dealera? To vaše LSD musí být "slušnej matroš".

FB skupině "NEsouhlasíme se zásahem v Českých Budějovicích" klade na srdce:

"Uvědomte si, že je těžké z pohledu fotek a zpráv či zaujatých videí jednoznačně říci, že policie dělala chyby."

Zaujaté video??? Co to je, Oliwko? Asi myslíte tohle, co předvádíte dále?

"Čili vytržené video z kontextu, jak mladíka bijí 4 policisté je opravdu jen vytržené a není reálné, že by kdokoliv z policistů jen tak někoho začal donucovat, bez předchozího děje či idyly.Ti kteří byli takto konfiskováni, jsou lidé bez rozumu a dobře věděli za co to je."

"Děje či idyly. Byli konfiskováni. Dobře věděli, za co to je." Já bych se snad uchechtal, kdyby to nebylo k pláči. On se totiž panáček na konci svého apelu podepisuje:

"Za právní ochranu PČR Dr. Oliwa"

No, je to "idyla", pane Dr. fízle, pokud vy reprezenujete právní ochranu PČR, s vaším "mozkem", co mají teprve v hlavách ty černé mlátičky a provokatéři, navlečení ve skinhedských hadrech, se steroidovými svaly a vyholenými lebkami, že?.

Za právní ochranu obyčejných lidí, které mlátíte, František Josef Smutný-Dobrotivý v.r.

https://www.facebook.com/NesouhlasimeSeZasahemVCeskychBudejovicich?hc_location=stream

PS: Jo, a na FB má jako profilovou fotku Buda Spencera, známou legrační mlátičku darebáků, a na pozadí fízl-akci. :-) Myslím si, že ten člověk je zralý na psyndu. To už ale k smíchu není.

Autor: František Smutný | středa 17.7.2013 7:17 | karma článku: 24.28 | přečteno: 1671x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Ostatní

Ladislav Jakl

Dělají z nás ženy! Nebo jen hlupáky?

Jsme všichni obětmi tajemného spikleneckého experimentu, kdy pomocí přísad do potravin globální vládci nadělají z chlapů zženštilé hermafrodity, neschopné plodit děti?

28.3.2024 v 18:55 | Karma článku: 30.22 | Přečteno: 607 | Diskuse

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 53 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 25 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 15.67 | Přečteno: 303 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 19.79 | Přečteno: 532 | Diskuse
Počet článků 21 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 3245
Obyčejný chlap, "kamioňák", jsem týden pryč a týden doma. Mám zahrádku, políčko, lesíček, ženu, psa a kocoura. Děkan Fakulty všeobecné kroupologie.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...